Duinkerken of Calais - Dover & overtocht over de Ierse Zee

Vanuit Duinkerken in Noord Frankrijk (ca. 3,5 uur rijden vanaf Utrecht) vertrekt de ferry naar Dover, die je binnen 2 uur naar Engeland brengt. DFDS Seaways biedt keuze uit ca. 20 overtochten per dag. U kunt ook vertrekken vanuit de haven van Calais, wat een half uur verder rijden is, maar de oversteek is dan slechts 90 minuten. De schepen zijn van alle gemakken voorzien: meerdere restaurants, shops en animatie voor de kids. Comfortabel reizen en lekker uitwaaien op het dek. In de prijs is een maaltijdvoucher inbegrepen die u aan boord kunt gebruiken. Je hebt keuze uit een menu met o.a. pizza, pasta, fish & chips, met ook vegan en vegetarische opties. Alle maaltijden worden geserveerd door de crew met een frisdrankje, thee, koffie of warme chocolademelk. Alcohol wordt apart verkocht. Het is niet mogelijk om eigen eten mee te nemen vanwege Covid-19 maatregelen.
Op de Ierse Zee routes heeft u de keuze uit de routes Holyhead-Dublin of Pembroke-Rosslare met Irish Ferries. U mag desgewenst heen- en terug een andere route kiezen over de Ierse Zee.
Onze extra lage overtochttarieven zijn alleen geldig in combinatie met accommodatie uit onze aanbod; voor losse overtochten gelden andere, hogere tarieven. Tarieven zijn voor personenauto’s met een maximale hoogte van 2.20 m. en 6 m. lang.