Dublin Hop-On Hop-Off City Tour

Met een dagticket kunt u onbeperkt gebruik maken van de “Hop On Hop Off” bus, die regelmatig tussen de 30 belangrijkste bezienswaardigheden in Dublin rijdt, zoals Dublin Castle, Guinness Store House, het National Museum, Kilmainham Goal, Old Jameson Distillery, Christchurch Cathedral en de Dublin Zoo. Onderweg vertelt de chauffeur/gids over de bezienswaardigheden langs de route. Bij goed weer kunt u in het open gedeelte bovenin de dubbeldekker plaatsnemen. Er zijn 2 routes waar u gebruik van kunt maken: The Original Route met 23 stops en de Dublin Docklands route met 7 stops. Deze moderne wijk heeft zich de laatste jaren ontwikkeld van een vervallen havengebied tot een hippe, vernieuwende wijk met gerenoveerde kades en gedurfde architectuur en is nu het economische hart van de stad.
Als bonus ontvangt u een gratis stadswandeling van Pat Liddy Walking Tours (ter waarde van € 10) en gratis entree in The Little Museum Of Dublin aan St.Stephens Green (normaal € 7).
Prijs: 1 dag € 19 per persoon / 2 dagen € 22 per persoon.
Kinderen t/m 13 jaar gratis.
Airlink combo: € 27 per persoon. Combinatie van 2 dagen Hop-on Hop-off met een retourtransfer van de luchthaven naar de stad met de Airlink bus.
Do Dublin Card: € 33 per persoon. Kinderen t/m 13 jaar € 16. Combinatie van 3 dagen Hop-on Hop-off met de Airlink transferbus van de luchthaven naar de stad en 72 uur ongelimiteerd gebruik van alle Dublin Bus stadsbussen, die ook naar voorsteden als Howth, Dalkey en Dun Laoghaire gaan.
Vertrek: elke 10-15 minuten tussen 09.00 – 19.00 uur (’s winters tot 17.00 uur).
De Docklands route vertrekt om de 30 minuten.