vrije en gezellige Ieren. Een rondreis door Ierland kan op verschillende manier. Rondreizen door Ierland kan met je eigen auto, een huurauto of op de fiets. Het openbaar vervoer of liften behoort ook tot de mogelijkheden. Rondreizen door Ierland kan je het beste met de auto. Je bent flexibel en kan naar alle afgelegen plaatsen toerijden. Een rondreis door ierland kan je op verschillende manieren.

De Ierse kust

De kusten van het land zijn zeer afwisselend en verschillen van idyllische zandstranden en baaien tot imposante rotspartijen waar de golven van de Atlantische Oceaan tegen kapotbeuken. Een rondreis door Ierland voert je over slingerende weggetje en door pittoreske (vissers)dorpjes. Ierland heeft los van Dublin meer leuke steden zoals Galway, Cork en Limerick.

De mooiste plekken

De Ring of Kerry of de Ring of Beara is echt de moeite waard om de tijd voor te nemen. U hebt echt een auto nodig om het beste uit deze plekken te halen. Het kan ook met de fiets en wandelend maar dan moet u wel zorgen dat u fit bent en de tijd hebt. Verder is er de adembenemende Causeway Coastal Route, die zich door prachtige valleien slingert en die enkele van de meest dramatische uitzichten biedt; de wonderschone Sally Gap-tocht in County Wicklow en de adembenemende landschappen daar, en de opmerkelijke Burren-tocht, die u door het lijmstenen plateau van de ruige Burren leidt, een van Ierland’s meest opvallende natuurlijke bezienswaardigheden.